Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΕΣΤΡΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό μοσχαράκι
1/2 πακέτο μανέστρα(κριθαράκι)
1 μικρό καρότο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κύβο knorr λαχανικών
3 πρέζες αλάτι
πιπέρι φρέσκο όσο θέλετε

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Βράζω το μοσχάρι με σκέτο νερό και το ξαφρίζω για περίπου δέκα λεπτά
  2. Αδειάζω τη χύτρα προσθέτω καινούριο νερό,ελαιόλαδο,το καρότο και βράζω στη χύτρα για 20 λεπτά
  3. Ανοίγοντας τη χύτρα προσθέτω νερό όσο θα χρειαστεί για να βράσει το κριθαράκι(το θέλουμε σουπιτσα)
  4. Προσθέτω αλάτι και τον κβο κνορ
  5. Ανακατεύουμε συνέχεια να μην κολλήσει το κριθαράκι
  6. Πασπαλίζω στο τέλος με φρέσκο πιπέρι.
                                               Καλή σας όρεξη!!!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου