ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό μοσχαράκι
1/2 πακέτο μανέστρα(κριθαράκι)
1 μικρό καρότο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κύβο knorr λαχανικών
3 πρέζες αλάτι
πιπέρι φρέσκο όσο θέλετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 κιλό μοσχαράκι
1/2 πακέτο μανέστρα(κριθαράκι)
1 μικρό καρότο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κύβο knorr λαχανικών
3 πρέζες αλάτι
πιπέρι φρέσκο όσο θέλετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζω το μοσχάρι με σκέτο νερό και το ξαφρίζω για περίπου δέκα λεπτά
- Αδειάζω τη χύτρα προσθέτω καινούριο νερό,ελαιόλαδο,το καρότο και βράζω στη χύτρα για 20 λεπτά
- Ανοίγοντας τη χύτρα προσθέτω νερό όσο θα χρειαστεί για να βράσει το κριθαράκι(το θέλουμε σουπιτσα)
- Προσθέτω αλάτι και τον κβο κνορ
- Ανακατεύουμε συνέχεια να μην κολλήσει το κριθαράκι
- Πασπαλίζω στο τέλος με φρέσκο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου