ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο ριγκατόνι
300γρ παντσέτα (ή φιλέτο κοτόπουλου)
2 φέτες λιαστή ντομάτα
λίγο μαϊντανό για το φαίνεσθαι
5 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
250ml κρέμα γάλακτος
2 φέτες μπέικον (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 πακέτο ριγκατόνι
300γρ παντσέτα (ή φιλέτο κοτόπουλου)
2 φέτες λιαστή ντομάτα
λίγο μαϊντανό για το φαίνεσθαι
5 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
250ml κρέμα γάλακτος
2 φέτες μπέικον (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βραζουμε τα ριγκατονι σουρωνουμε.
- Σε αλλη κατσαρολα τηγανιζουμε την παντσετα και οταν ειναι ετοιμη αφαιρουμε τα πολλα λαδια.
- Ριχνουμε την λιαστη ντοματα να σοταριστει λιγακι προσθετουμε σαλτσα σογιας και κρεμα γαλακτος. αφηνουμε να παρειο λιγη βραση.
- Πασπαλιζουμε με μαιντανο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου