Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΑΛΛΙΏΤΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο ριγκατόνι 
300γρ παντσέτα (ή φιλέτο κοτόπουλου)
2 φέτες λιαστή ντομάτα
λίγο μαϊντανό για το φαίνεσθαι 
5 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας 
250ml κρέμα γάλακτος
2 φέτες μπέικον (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ



  1. Βραζουμε τα ριγκατονι σουρωνουμε.
  2. Σε αλλη κατσαρολα τηγανιζουμε την παντσετα και οταν ειναι ετοιμη αφαιρουμε τα πολλα λαδια.
  3. Ριχνουμε την λιαστη ντοματα να σοταριστει λιγακι προσθετουμε σαλτσα σογιας και κρεμα γαλακτος. αφηνουμε να παρειο λιγη βραση.
  4.  Πασπαλιζουμε με μαιντανο.
Απο μπαχαρικα εβαλα αλατι πιπερι καρυ. πασπαλιζουμε με τυρι της αρεσκειας μας εγω εριξα παρμεζανα. Γινεται και με φιλετο κοτοπουλο η συνταγη παρεακι!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου