ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 αυγά
5 πιπεριές
1 κρεμμύδι
3 μανιτάρια τα λευκά τα μικρά του εμπορίου
1 κούπα γάλα
4 φέτες ζαμπόν
250 γρ. ενταμ και γκούντα
200 γρ. φέτα
αλάτι-πιπέρι-μπουκοβο-κουρκουμας
1 κουτάλι σούπας βούτυρο
ελαιόλαδο για το άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 αυγά
5 πιπεριές
1 κρεμμύδι
3 μανιτάρια τα λευκά τα μικρά του εμπορίου
1 κούπα γάλα
4 φέτες ζαμπόν
250 γρ. ενταμ και γκούντα
200 γρ. φέτα
αλάτι-πιπέρι-μπουκοβο-κουρκουμας
1 κουτάλι σούπας βούτυρο
ελαιόλαδο για το άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα ταψακι λαδωμένο βάζω το ένα φύλλο σφολιάτας.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρω τις πιπεριές το κρεμμύδι και το μανιτάρι ψιλοκομμένα.
- Σε μια μεγάλη μπασινα ρίχνω όλο το μείγμα και προσθέτω όλα μου τα υλικά και τα μπαχαρικά και ανακατεύω καλά!
- Ρίχνω το μείγμα στο ταψί και στρώνω και το δεύτερο φύλλο
- Αλείφω το φύλλο με γάλα και ελαιόλαδο.
- Ψήνω στους 180 για 40 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου